zondag 29 juni 2014

Verhuiskaartjes.

Het afgelopen weekend stond in het teken van onze aanstaande verhuizing. Gisteren zijn we eerst weer even gaan kijken bij ons nieuwe huisje, de straat is nu helemaal klaar en de eerste bewoners waren in aan het huizen. Wij moeten nog even wachten tot 1 augustus voor we de sleutel krijgen maar het is fijn om alvast de sfeer op te snuiven. Paps en mams meegenomen zodat zij het ook al een keer gezien hebben. Meteen alvast aan de buitenkant wat maten genomen, zoals de achtertuin.

Daarna zijn we naar een aantal winkels geweest om te kijken naar vloerbedekking. Ons nieuwe huis heeft vloerverwarming als hoofdverwarming dus laminaat viel af. Nu hebben we gekozen voor tegels beneden en tapijt boven. Het tapijt hebben we al gezien, volgende week gaan we verder op zoektocht naar de perfecte vloertegel voor de woonkamer. Verder alvast wat interieuridee├źn opgedaan. Ook hebben we al een keuze gemaakt wat betreft de kleuren voor de muren. Al met al een productieve zaterdag!

Vandaag was het een lazy sunday. Eerst een beetje uitgeslapen, gelukkig is ons meis ook een echte schone slaapster en wordt ze nooit uit zichzelf wakker voor half 9... Vinden wij he-le-maal niet erg! Daarna samen het huis schoongemaakt en daarna was er nog tijd genoeg voor een aantal snelle verhuiskaartjes. Het is best lastig te bedenken wie er wel en wie er geen kaartje krijgt, zeker als je iedereen het altijd naar de zin wil maken. Maar nu even niet. Klinkt misschien een beetje bot, je zou zeggen iedereen die in het adresboekje staat. Maar daar staan ook mensen in waar we niets meer van gehoord hebben sinds Sophie geboren is. En die is al anderhalf. Ik heb besloten die mensen geen kaartje te sturen, de moderne facebook-generatie een digitale verhuiskaart te sturen en de rest een zelfgemaakt kaartje. Die digitale versie is 1 van die zelfgemaakte kaarten, maar dan als fotoversie. En nu hopen dat al die kaartjes netjes bezorgd worden, heb al eens meegemaakt dat er een paar niet aangekomen waren met moppers als gevolg...

Maar deze heb ik vandaag 10 gemaakt:

De stempel heb ik kunnen kopen op Marktplaats. Deze heb ik gestempeld op grijs karton. Het dessinpapier is van de Action. De letterstempeltjes waren een vondst bij Pipoos.

Tijdens de wedstrijd van Oranje heen en weer gependeld tussen tv en eettafel. Wat maakten ze het spannend. Eerst met 1-0 achterkomen. Daarna de 1-1 en de tijd tikte maar door. Ze stevenden af op een verlenging... Tot ineens in blessuretijd een penalty... En jaaaaaaa: "we" zijn door!!! Op naar de kwartfinales. Nu hopen dat de Rode Duivels hetzelde mooie resultaat gaan bereiken van de week!

Hier mijn quote van vandaag:


Bedankt voor het langskomen en een fijne week iedereen!

7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een spannende en drukke maar toch ook leuke tijd zo rond een verhuizing, Natalie.
Je verhuiskaartjes worden leuk, joh. Een goed idee!
Ja, de wedstrijd was super spannend vanavond....nu maar duimen dat de Rode Duivels ook naar de kwartfinales gaan!
Nog een fijne avond!

wendy blomme zei

Wat een leuk idee om verhuiskaartjes te sturen! daar had ik vorig jaar ook aan moeten denken...

Nina-hobbysite zei

Wat spannend verhuizen. Brengt een hoop drukte met zich mee. Succes! Mooie kaart

Julie Tucker-Wolek zei

Beautiful! LOVING the key!!!!!!!

Johanna zei

Gefeliciteerd met jullie huis, spannende tijden en heerlijk om alles op nieuw in te richten!! Die verhuiskaartjes zijn top!!

Viv zei

O wat spannend, dan krijgen jullie al snel de sleutel.
Veel suc6 met alles in te pakken!
De verhuiskaartjes zijn helemaal leuk geworden :)

Groetjes Viv

Annemieke Jacobs zei

Leuk. En spannend al bijna verhuizen! Leuk hoor. Een heel nieuw huis om in te richten. Heerlijk!!!