maandag 9 juni 2014

Wat te doen bij een stevige onweersbui?

De dag begon zo mooi, volle zon en een strakblauwe lucht. Maar ineens waren ze daar: wolken... En die werden steeds donkerder. Totdat we gerommel hoorden in de verte. Naar binnen dan maar. Maar wat te doen? Sophie was lekker aan het spelen met haar nieuwe keukentje:


Gevonden op Marktplaats. Zo leuk! Aan de ene kant een wasbakje en onder een wasmachine, aan de andere kant 2 kookplaatjes, een oven beneden en boven een magnetron!

Marco moest wat dingen doen voor het werk. En mama? Mama ging scrappen! En ik heb 2 kaartjes gemaakt:

Ik heb het mezelf lekker makkelijk gemaakt: een knipvel gebruikt waarbij de figuurtjes alleen nog uitgedrukt moesten worden. Dus niet oneindig knippen. Gevonden vij de Action, ik vond de plaatjes zó schattig. Het papier komt van de Kruidvat, wat mij betreft ook al zo'n vondst.

Nu trekt het weer helemaal open. Vanavond schijnt er een nieuw front te komen met forse onweersbuien. Nog maar wat doen dan ;)...

6 opmerkingen:

Chantal van HaakBrei-n zei

Hoihoi, inderdaad een beetje een vreemde dag vandaag, hier ook vanmorgen strak blauwe lucht en ineens was de lucht donkergrijs, en noodweer, en nu zitten we weer in de zon. Leuke kaartjes heb je gemaakt, X Chantal

Je@net zei

Wat een geweldig leuk keukentje voor Sophie. Kan me voorstellen dat je aan haar geen kind meer had! Dat zorgt voor uren speelplezier :o)
Maar jij hebt je zo te zien ook prima vermaakt. Wat een leuke kaarten, Natalie!

Nina-hobbysite zei

Wat een mooi keukentje. En erg mooie kaartjes.

Tania zei

Hier ook heerlijk gehandwerkt tijdens het regenweer.
Soms kan regen ook fijn zijn ;-)

Julie Tucker-Wolek zei

Those cards are ADORABLE!!!!!!!!!!!!!!!!

Viv zei

Wat een GEWELDIG keukentje, van welk merk is dat afkomstig?
Fenne krijgt ook een keukentje voor haar verjaardag :)