donderdag 21 augustus 2014

Ben ik weer!

Na een poosje radiostilte ben ik er weer! We zijn verhuisd, we hebben internet dus tijd om mijn blogje bij te werken. Wat is verhuizen toch een hel... Op zaterdag 9 augustus was de grote verhuisdag. Om 11 uur kwamen de mannen terug met 3 stationwagens en 2 grote bussen vol. De deuren gingen open en... wat is het veel! Alles werd in huis gedragen en lukraak in de juiste ruimte neergezet. En dan begint het grote opruimen. We hebben besloten van beneden naar boven te werken, dus eerst de woonkamer maar. En natuurlijk de kamer van Sophie, het meiske moet wel zichzelf snel thuis voelen. Ze is de afgelopen week wel behoorlijk van slag geweest: niet willen slapen, laat slapen, baldadig en niet willen luisteren, snap ook best dat het ook voor haar stress oplevert. Gelukkig begint ze haar draai te vinden, ze ligt nu lekker te slapen. Op dit moment is de woonkamer zo goed als klaar, op wat schilderijen na. Sophies kamer is ook af. Nu zijn onze slaapkamer en het klein kamertje (oftewel my own creative space!) aan de beurt. De bedden staan er al wel natuurlijk, maar de kledingkast moet nog in elkaar. We leven nu uit tassen en koffers... Niet echt handig, gisteren bijvoorbeeld was het enige draagbare voor deze weersomstandigheden wat ik kon vinden een lelijk t-shirt en mijn zwangerschapsjeans... Nou ja, hoefde alleen maar te gaan werken en we hebben een jasje van het ziekenhuis aan dus dat was niet zo erg. Maar balen is het wel. Gelukkig komen paps en mams ons heel veel helpen dus iedere keer is er weer iets af.
Over een paar weekjes is vast wel alles achter de rug, althans dat hoop ik!


Het grote "zet-maar-ergens-neer" spel


De woonkamer, let aub niet op de rommeltjes op de grond, mijn kleine piepiemuis is net een tornado...


Voor wat aankleding een bezoekje gebracht aan mijn favoriete winkel, De Action!

10 opmerkingen:

Je@net zei

Dat begint er al super gezellig uit te zien, Natalie. Wat een toestand, zo'n verhuizing. Maar hé...het ergste is inmiddels achter de rug en vanaf nu wordt het alleen nog maar leuker en mooier. Veel succes ermee!
Nog een fijne donderdag!

Julie Tucker-Wolek zei

Sounds like it is finally coming together!! LOVING the photos!!!!

wendy blomme zei

Verhuizen is natuurlijk nooit fijn maar het is wel een beetje spannend he! Veel plezier in jullie nieuwe stek en maak maar iets moois van jouw eigen plekje!!

Pauline zei

Het komt allemaal wel joh...heeft gewoon zijn tijd nodig!
Inderdaad stukje bij beetje, kamer voor kamer aanpakken.Succes er mee!

Nina-hobbysite zei

O verhuizen. Zo erg is dat.. heb k vorig jaar oktober gedaan. Maar gelukkig is het voor jouw ook bijna achter de rug. Veel succes met opruimen. Dan genieten van je eigen hobbykamertje.

Nina-hobbysite zei

Volgens mij is mijn reactie niet goed gegaan

Patricia zei

Nog even en dan is het vast helemaal naar je zin !
En dan kun je echt gaan genieten !

Journaal Rozendaal zei

Nog eventjes en dan kan je lekker met een kopje thee op de bank, tevreden rond kijken in je nieuwe huis. :) Succes met de laatste dingen!

Johanna zei

Fijn dat jullie er in ieder geval wonen, en wat heeft een mens een spullen hé! Heel veel succes met verder inrichten en opruimen, en vooral de scrapkamer is natuurlijk een heerlijk project :D

HaakBrei-n zei

Zo zie je pas hoeveel spullen je eigenlijk allemaal hebt. Even doorzetten nog. X Chantal